Jak smakuje pępek Wenus. Świat widziany zza stołu
Kiedy ćwierć wieku temu Piotr Adamczewski zaczął się bawić w pisanie o jedzeniu dla "Polityki", w której wówczas pracował jako sekretarz redakcji, nie spodziewał się, że to hobby stanie się sensem jego życia i radością dla tysięcy smakoszy. Mało kto tak pięknie i mądrze, inkrustując narrację anegdotami, z miłością do jedzenia, wiedzą i kulturą pisze po polsku o świecie jedzenia i kuchni. Smacznego czytania! - ze wstępu Marcina Mellera.
Jesteście bezpieczni - połączenie jest szyfrowane
Odbiór we Wrzeniu Świata (Gałczyńskiego 7), wysyłka InPost lub wymyślamy indywidualny sposób.
Można zwrócić nieuszkodzony produkt - szczegóły w regulaminie
Kiedy ćwierć wieku temu Piotr Adamczewski zaczął się bawić w pisanie o jedzeniu dla "Polityki", w której wówczas pracował jako sekretarz redakcji, nie spodziewał się, że to hobby stanie się sensem jego życia i radością dla tysięcy smakoszy. Mało kto tak pięknie i mądrze, inkrustując narrację anegdotami, z miłością do jedzenia, wiedzą i kulturą pisze po polsku o świecie jedzenia i kuchni. Smacznego czytania! - ze wstępu Marcina Mellera.
Opis
- AUTOR
- Adamczewski Piotr
- WYDAWNICTWO
- Oficyna Wydawnicza Przybylik
Zobacz także